Koningsdag Hoodie arTur

Koningsdag Viering bij arTur Clothing

Beste trouwe klanten van arTur Clothing,

Het is bijna tijd om onze oranje kleding uit de kast te halen en ons nationale trots te tonen, want Koningsdag staat weer voor de deur! Bij arTur Clothing zijn we verheugd om deze speciale gelegenheid met jullie te vieren, en we hebben iets bijzonders in petto om deze feestelijke dag te markeren.

Dit jaar introduceren we met veel enthousiasme onze nieuwe collectie oranje shirts en hoodies, allemaal voorzien van ons gloednieuwe logo! We hebben maandenlang gewerkt aan dit ontwerp om ervoor te zorgen dat het niet alleen de essentie van arTur Clothing weerspiegelt, maar ook de vreugde en levendigheid van Koningsdag vastlegt.

Onze oranje shirts en hoodies zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, perfect voor comfort en stijl tijdens het vieren van deze feestelijke dag. Of je nu van plan bent om langs de straten te paraderen, deel te nemen aan lokale festiviteiten of gewoon met vrienden en familie samen te komen, onze kleding zal je laten stralen in het oranje.

En laten we het hebben over ons nieuwe logo! We wilden iets creëren dat zowel modern als tijdloos is, en dat de kernwaarden van arTur Clothing belichaamt: creativiteit, innovatie en kwaliteit. We hopen dat dit nieuwe symbool jullie net zo enthousiast maakt als ons!

Maar dat is nog niet alles. Om onze waardering te tonen aan onze fantastische klanten, zullen we exclusieve kortingen aanbieden op onze nieuwe collectie. Dit is onze manier om jullie te bedanken voor jullie voortdurende steun en loyaliteit.

Vanaf vrijdag 22 maart 2024 zijn onze prachtige oranje shirts en hoodies met ons nieuwe logo verkrijgbaar bij arTur Clothing. Laten we samen de vreugde van deze speciale dag vieren, gekleed in stijl en met een stralende glimlach!

Stuur ons een foto van jouw koningsdag item! 

Lang leve de koning!

Team arTur Clothing

Back to blog